Pacific Fair Shopping Centre Major play

Broadbeach, QLD

This project started with the opportunity to reimagine an existing, back of house, service lane into an engaging, welcoming and interactive flagship play space for the recently redeveloped shopping centre. The project focuses on providing a diversity of play experiences for multiple age groups and abilities to encourage visitors to stay longer and visit more frequently.

The challenge for our design team was to retain the service function and access requirements whilst introducing a high octane play space within the physical constraints. By designing a vertical play experience and identifying the opportunity to repurpose an adjacent storage room as a play space, our design team successfully responded to this challenging brief.

The introduction of movable high quality furniture items allows the lane to function whilst creating cohesion with the high quality character and visitor experience of the nearby resort precinct.

Planting, furniture, lighting, large scale mural artwork and the play features combine to create an engaging interactive space that will continue to welcome all the shopping centre visitors.

+

+

+

+

+

+

+

+